Fiskhamnsgatan 2

bild_
bild_
bild_
bild_
bild_
bild_
bild_
bild_
Föregående Spela Stoppa Nästa

Information


Alla lediga lokaler från Klövern AB

ID: 297980

Företag:
Klövern AB
Hemsida:
http://www.klovern.se
Typ av lokal:
Kontorshotell
Yta:
12m²

Stad: Göteborg
Stadsdel: Majorna
Adress: Fiskhamnsgatan 2

Kontaktuppgifter

Jacob Öman
010-482 77 22
Maila mig

Extra

Share/Bookmark Dela faktabladet
Skriv ut
Spara som PDF

Göteborg, Majorna, 12m²

Kontorshotell vid hamninloppet

Nybyggt modernt kontorshotell i attraktivt läge invid älven i Majorna. kontorshotellet har totalt 27 rum i varierande storlek mellan 7-40 kvm.

Kontorshotellet är tillgängligt dygnet runt. Som hyresgäst har du tillgång till konferensrum med teknisk utrustning för upp till 14 personer. Gemensamma skrivare och kopiatorer finns att tillgå. Bredband ingår i hyran. Ett välutrustat pentry finns beläget i hjärtat av kontorshotellet samt en ljus lounge för pauser i vardagen. Det finns även gemensamma omklädningsrum med dusch. Vi erbjuder även förråd i fastigheten för de hyresgäster som behöver hyra extra yta. Parkering finns att hyra i anslutande parkeringshus.

Fastigheten som är attraktivt belägen utmed södra älvstranden, är en fräsch kontorsbyggnad på sju våningsplan om 5 709 kvm uthyrbar area. Moderna lokalytor med pelarkonstruktion möjliggör flexibla planlösningar.

Omgivning

Fastigheten är belägen i Majorna utmed Göta Älv. Trevligt läge med vacker utsikt över hamninloppet. Närhet till ett flertal lunchrestauranger. Kringliggande bebyggelse består främst av kontor och mindre industri- och lagerfastigheter.

Kommunikationer

Fastigheten ligger precis intill Oscarsleden. Endast 7 minuters promenad till spårvagn 3, 9 och 11 som tar dig till Centralstationen på cirka 15 minuter.


PDF-dokument

First Office Majorna - planlösning